Eagles News: Nick Sirianni o le a feiloai ma Jeffrey Lurie i le Aso Lulu

[ad_1]

Tatou o atu i le Philadelphia Aeto so’oga…

Lipoti: Ole a feiloai le faiaoga ole Eagles Nick Sirianni ma le pule o Jeffrey Lurie ile Aso Lulu – PFT
O le lalolagi soka o loʻo vaʻavaʻai totoʻa i se paga o ‘au i le NFC i Sasaʻe talu ona faia uma le leaga o fafo mai le taʻaloga i le taʻamilosaga wild-card. I le Aso Lulu, e mafai ona i ai se faʻamalamalamaga mai se tasi oi latou. E ala ia Jeff McLane o le Philadelphia Inquirer, o le a feiloai ai le faiaoga o le Eagles Nick Sirianni i le Aso Lulu ma le pule o Jeffrey Lurie ma GM Howie Roseman. Ose fonotaga masani, e sosoo ai ma faatalanoaga i fafo ma tama taaalo ma feiloaiga ma faiaoga. O tulaga ua na o mea masani.



8 fesili a le Eagles e leʻi taliina e manaʻomia se tali pe a maeʻa le faʻaleagaina 2023 – BGN
E foliga mai o se fesili faavalevalea ae o se fesili e tatau ona oo mai i ai Lurie ma Roseman, aua e le mafai ona la faamaimauina se isi tausaga o AJ Brown’s, DeVonta Smith’s, Jalen Hurts’, poo Dallas Goedert’s prime i le 2024. E tatau ona la iloa nei. pe iai ni tali a Sirianni ma/po’o Johnson pe aisea na malepe atoa ai le solitulafono i le fa’ai’uga o lenei vaitau, ma pe aisea na fa’aletonu ai i le tauvaga ’23. O lo latou le mafai ona fetuutuunai mo le faʻafefe i soʻo se taimi i lenei tausaga, ae maise lava i nai vaiaso talu ai ma le leiloa o le wild card anapo, e le mafaamatalaina. E le mafai ona ou mafaufauina pe faapefea ona latou faamaonia a latou filifiliga ia Lurie ia latou fonotaga i le faaiuga o le tausaga. SEFULU. TALA PUKA. OMI. E le o se fuafuaga fa’ate’ia lea a Tampa. O nei mea e le’o ni fa’alavelave mata’utia. Todd Bowles telefoni i le mea na latou o mai ai ma Sirianni sa faaauau pea ona fesiitai i tua ma faaiʻu pito i fafo o le pito i tua ma auina atu tali i luga o auala tuusaʻo, ma iʻu ai i se taimi valea e togi ai mo Hurts. Masalo sa tatau ona latou taumafai e feutagai ma nisi o tagata tomai faapitoa mai fafo e fesoasoani i lenei vaega?

NFC East Mixtape Vol.147: Le NFC Least ua toe foi mai! – Leitio BGN
Na faia’ina uma le Eagles ma le Cowboys i a latou ta’aloga i le Super Wild Card Weekend i se faiga maasiasi. O RJ Ochoa ma Brandon Lee Gowton na toe faʻaalia le gaioiga.

O le malaga a le Eagles mai Sean Desai ia Matt Patricia o se fa’ailoga lauiloa i taimi uma – SB Nation
E leai se fa’aletonu o tu’ua’iga o lo’o fa’asalalau solo i Philadelphia i le taeao o le Aso Lua. Ua tuua e le Aeto e etoeto o latou manu’a ma mafaufau pe o le a se mea na tupu ina ua uma ona o atu i Tampa Bay, ma feagai ma le au sili ona leaga i le playoffs, ma agai atu i le taʻifau e savalia e Baker Mayfield. E lei foliga tauva le Eagles i le latou faiaina 32-9 Tagata faufau, e ui ina uma le vaitau 11-7. Sa matou molimauina se muai vaitau Super Bowl mea e sili ona fiafia i ai i luma o tatou mata, ma saili se auala e foliga leaga ai nai lo le Panthers i le vaiaso na muamua atu. Na faia’ina Carolina 9-0 i Tampa Bay i le Vaiaso 18 ta’aloga na matua’i tauva mo le tele o le aoauli. O le fa’atasiga o mea na mafua ai lenei pa’u. O le leiloa o le la au faamaopoopo, ma le puipuiga faamaopoopo i galuega faiaoga ulu i le maea ai o le Super Bowl, le tautau mai le taaloga tele lava ia, ma le feagai ai ma le mamafa o faamoemoega na avea uma ma sao i le mafuaaga na le ausia ai e Philadelphia lona gafatia i lenei vaitau. O Nick Sirianni o loʻo nofo aitalafu foi i le tele o fesoasoani mo le faʻavalevalea, sili ona faʻalavelave i le taʻaloga faʻaaʻoaʻoga faʻaiʻuga ua tatou vaʻaia i le aveesea o le faamaopoopo puipui o Sean Desai mai tiute taʻalo, ma suia o ia i le fesoasoani sinia o Matt Patricia.

The Hot Read, Wild-Card Round: O Fea e Oi Mai Ai Le Aeto? – O le Ringer
O le fesili i le mafaufau o tagata matamata uma a le Eagles, mai le tagata ili masani i le pule o Jeffrey Lurie, o le fesili lea: O le a le mea e fai e Nick iinei? O le a le aoga na te aumaia i le ‘au? Afai e le o valaau o ia i tala; pe afai e le aoga ana fetuunaiga faafaiaoga, a le o le taimi e ese mai ai po o le ogatotonu o le vaitau; afai ua malepelepe lana aganuu ma ua le mafai ona toe manuia le ‘au mai le faiaina … o le a tonu le mea o loʻo faia e Sirianni? E iai le lisi tuai a le Eagles ma e feagai ma se faaiuga faigata. E mafai ona latou tuleia mo le isi tausaga e tasi o fefinauaiga pe talia se gaoioiga le maalofia a le autalavou ma toe utaina mulimuli ane. E i ai le talitonuga a le Aeto ia Sirianni e taitaia i latou i itu uma e lua?

O le mea moni o le NFL e taʻu atu: E manaʻomia e Cowboys ma Eagles se suiga; Jared Goff ma Baker Mayfield e tatau ona fuga – NFL.com
O lenei ‘au talenia na o le pa’u atoatoa. O se pa’u mata’ina i le afa lona lua o le vaitau. E le o se mea e ofo ai, o lenei mea na mafua ai fesili e uiga i le tulaga o galuega a Sirianni ina ua maeʻa le faʻalavelave i le po o le Aso Gafua. “Ou te le o mafaufau i lena mea,” o le tala lea a le faiaoga lona tolu tausaga. “O loo ou mafaufau i tama. Toe fo’i, e to’atele tama o lo’o i totonu o lena potu loka, o tama uma i totonu o lena potu loka, o i latou uma e tu’u o latou loto ma agaga i lea mea. Ou te le popole ia te au.” Ia te a’u lava ia, ou te popole i le lumana’i o le Eagles pe a latou filifili e tumau i le ala. Ma fa’afuase’i, o lo’o to’atele a’oa’oga fa’aa’oa’oga agava’a o lo’o avanoa e fa’atino lenei galuega lu’itau ile maketi tau ta’aloga. Belichick? Vrabel? Pete Carroll? Ou te talitonu i soo se tasi oi latou e faasa’o lenei vaa.

Philadelphia Eagles ogatotonu Jason Kelce litaea: Toe tepa i tua i lana galuega NFL – PFF
E oo lava i lenei vaitau, i le 36 tausaga, na taalo Kelce i se tulaga maualuga. O lona 80.7 PFF togi na tulaga fa i le liki, ma o ia o se tasi o na o le 10 nofoaga tutotonu e maua le PFF i luga aʻe o le 70.0 i le tamoʻe poloka ma pasi poloka. O lana togi 94.1 PFF i le 2017 o loʻo tu i luga o le taʻaloga taʻitasi taʻitasi na maua e soʻo se nofoaga tutotonu talu mai le 2006, ma o ia o se tasi o le itiiti ifo i le 10 tagata taʻalo i luga ole 90.0 i luga ole vaitau.

O le uiga o Jason Kelce i le Eagles o se au, tagata taalo – ESPN
I se isi itu, na faʻafefeteina i le atunuʻu ma i le taimi nei le taʻutaʻua faavaomalo, amata mai i le Eagles-Chiefs “Kelce Bowl” ma la latou lauiloa “New Heights” podcast, ma taia ai se isi stratosphere ina ua amata ona tafao faamasani Travis ma se tasi o tagata sili ona lauiloa i luga o le paneta, Taylor Swift . Ae ui i lea, o loo faatumauina pea e Kelce ona uiga lelei o tagata uma, e taunuu atu i aso taʻaloga i seevae tosotoso poʻo tamaʻi sneakers, ma fefiloi ma tagata o le lotoifale i pa ma faleaiga ma faʻaaliga o le taulaga. I Philadelphia, o ia o se tasi oi latou. I le lalolagi, o ia o le uso matua fa’afeso’ota’i o se uso aulelei ma aulelei. I le NFL, o ia o se tagata sili i taimi uma. “O ia o se talatuu i totonu o le taulaga – moni i le liki,” o le tala lea a Hurts. “Ou te le manao e faia se mea leaga ia te ia ma mea ua mafai ona ia faia ma faatoilaloina. O lana malaga i le mea ua i ai nei sa lei faigofie. Ua leva, ua leva ona oo mai mo ia, ma o tausaga uma lava talu ona ou i ai iinei, e faapea, ‘E te toe sau?’ “Ae na te iloa le tele o lo’u alofa ma lo’u talisapaia o ia. Na te silafia le tele o mea ua ou aoaoina mai ia te ia. E faavavau lava ona ia maua se nofoaga faapitoa i lo’u loto.”

E manaʻo Brandon Graham i lana ‘taamilosaga faʻamavae’ i le vaitau mulimuli i le 2024 – NBCSP
O le sini a Brandon Graham e masani lava ona taalo i le 15 tausaga i le NFL. E matua latalata lava o ia. Na faiaina le Eagles i le Buccaneers i le playoffs i le po o le Aso Gafua, faʻamaeʻaina le 14th NFL season a Graham. Ina ua mae’a le faia’ina 32-9, sa fesiligia Graham pe toe fo’i mai i le tausaga fou. “Ou te manao i ai,” o le tali lea a le 35 tausaga le matua. “O la’u malaga faamavae i le tausaga fou. Afai e manaʻo le Eagles ou te toe faia tasi, ou te fiafia e i ai iinei mo se isi tausaga. Aua ou te iloa ua tatou maua se mea faapitoa. E sefululima, la’u malaga faamavae. O le a ou faia i le tausaga a sau.” Ua fuafua Graham e litaea pe a maeʻa le 2024 vaitau ae e manaʻo e toe faʻatasi ma le Eagles.

Na faia e Matt Patricia ia Haason Reddick e mou atu. Na fa’atagaina e Nick Sirianni ma Howie Roseman e tupu. Oka se maumau. – Tagata su’esu’e
E tatau ona e tuʻuina atu i le Eagles: Na mafai ona latou ave se tasi o le NFL’s elite pass-rushers, atonu o le malosi sili ona fefefe i la latou puipuiga atoa, ma faʻaumatia ai o ia. O Patricia na sau iinei i lenei vaitau ma le gafa o Bill Belichick, ma le poto masani o le galue i lalo o le faiaoga, e sili atu nai lo se isi lava, na iloa le auala e sili atu ai le malosi o se tagata taalo ma faaitiitia ona vaivaiga. Ae e le’i mafai lava e Patricia ona se’e ese lena penitala mai lona taliga ma valuvalusia ai ni fuafuaga e ono faasa’oloto ai Reddick mai lona pito i tua mo ni nai ata manino i quarterback faafeagai, ma na tuu pea e Howie Roseman ma Nick Sirianni ia Patricia e alu ese atu i lena faaletonu o le faiaoga. .

Su’e Sese – Iggles Blitz
A’o tumau pea le solitulafono a le Eagles o se tasi o iunite Top 10 i le liki mo le vaitau, sa latou tauivi i lalo o le tulaga. O le solitulafono na taofia i le 19 pe itiiti ifo ‘ai i le 5 o taaloga mulimuli e 7. O le tolu vaiaso talu ai, na manuia ai ‘au i le fa’atosinaina o le Aeto. E leai ni tali a Sirianni mo lena mea, na mafua ai le ita o soo se tasi ma tagata uma na matamata i le taaloga a le Aeto. Sa faia pea e le Aeto le mea lava e tasi, i lea taimi ma lea taimi. Sa toilalo pea lava pea. Ioe. Sirianni e tatau ona avea o se guru leaga. O le mea moni e le mafai ona ia maua mai ni tali e ui ina tele taleni e galue ai o se foliga leaga. E matua leaga lava. O le isi fa’afitauli ia Sirianni e le mafai ona ia tuleia le sa’o ki i le ‘au lea. E tele mea sa’o na ia maua i le ‘au 2022 ma e tele naua mea sese i lenei. Le au taaalo le ausia. Sa i ai lagona uiga ese i le tausaga atoa. Sa tatau ona talanoa Sirianni ia AJ Brown, DeVonta Smith ma Dallas Goedert i vaega eseese o le vaitau e uiga i le leai o se paʻi. O le tele o taimi na lagona ai e le au taaalo e pei o ni konekarate tutoatasi e 53 nai lo le au e tasi. Sa tele le fiafia ma le fiafia i le 2022. Na misi i lenei vaitau. E tele mea e tali atu ai Sirianni.

Aeto ‘leaga’ ta’aloga leaga e tu’ua’ia mo le faia’ina, fai mai le au su’esu’e a le ESPN – NJ.com
Na faʻaalia e Orlovsky ni taʻaloga eseese se lua lea na faʻaaogaina ai e le Buccaneers le osofaʻiga e faasaga i le solitulafono, lea e leai se tali mo ia. Na mafai foi e Tampa Bay ona taofi le Tush Push e le mafai ona taofia – faatasi ai ma se fesoasoani mai le Eagles ‘NFC East Rival Giants. Na taʻua uma, na faʻamauina e Philadelphia na o le 276 iata le aofaʻi o le solitulafono, e aofia ai naʻo le 42 iata le faanatinati, le toʻaitiiti o soʻo se ‘au i le Wild Card taamilosaga, ma le 234 iata na pasi. Na taofia e le Buccaneers le Eagles i le tasi pa’u ma leai se suiga lona tolu i lalo i le iva taumafaiga. “O le mea moni lava lena na tupu anapo ma o le tala mo lenei solitulafono i le 10 vaiaso talu ai,” o le faaiuga lea a Orlovsky. “Leaga le fuafuaga ma leai se mana’o e fa’aleagaina le puipuiga pe a latou taumafai e fa’atonu oe. O le tasi lena o mafuaaga ua matua’i malepe atoa ai lenei solitulafono”.

Lipoti: Mike McCarthy e feiloai ma Jerry Jones i se taimi o lenei vaiaso – Blogging The Boys
I le tasi itu e talafeagai le faapea atu na tosoina e McCarthy le lakapi sili ua tatou vaai i ai mai Prescott ina ua avea o ia ma taʻaloga mataʻutia, ae i le isi itu na faʻaumatia le ‘au i se faiga maasiasi. Na avea i latou ma ‘au muamua na faia’ina i le numera 7 i le ta’aloga ma na’o le pau lea o le ‘au a le aiga na faia’ina i le Wild Card Weekend. O le manatu e tatau ona i ai se tagata pa’ū mo lenei mea e taatele i tulaga faʻapenei, ae o le tulaga lena ona e masani lava ona tuʻuaʻia se tasi. E ui o se mataupu fevaevaeaʻi, ae o le moni o le tulaga faʻakonekarate a Prescott e faʻamalosia ai e le alu i se mea. Afai e mafai ona e faia le filemu ma lena mea pe o se tagata o le au poʻo se tagata fiafia o se mea e tasi, ae o le faʻalapotopotoga e leai se mea e latalata i McCarthy i le auala o lo latou totogi totogi o le quarterback. Ae o lenei lipoti atonu o loʻo faataatia ai le faavae. O le a tatou vaai.

Toe iloilo tulaga tulaga Giants, fa’ai’uga mau: Sa lelei Darren Waller, ae le lelei e pei ona fa’amoemoe – Big Blue View
O le Niu Ioka Giants na faia se sau malosi i le faaiuga o le vaitau ua mavae, na maua ai le 1,100 iata e lua taimi na maua ai Darren Waller mo le taamilosaga lona tolu o taui na maua e Giants mai le Kansas City Chiefs mo Kadarius Toney. Liliu Toney i so’o se mea e ola ai, naunau e fa’ata’ita’i ma ta’alo, ma a itiiti mai e aoga tele o se upega lelei. Ae ui i lea, o le fefaʻatauaʻiga mo Waller e leʻi iʻu i se aʻafiaga mo le solitulafono e pei ona faʻamoemoeina e le au Giants.

Uosigitone Commanders Coaching/Front Office Tracker: Fa’atalanoaga fa’aa’oa’oga fa’apitoa a Ben Johnson na fa’atulaga mo le Aso Faraile – Hogs Haven
O le Los Angeles Rams na aveesea e le Detroit Lions, faiaina 24-23. O Rams DC Raheem Morris o loʻo iai se faʻatalanoaga faʻapitoa na faʻatulagaina ma Uosigitone i lenei vaiaso. O lo’o iai pea Liona OC Ben Johnson i le ta’amilosaga, ae o lo’o mana’omia tele fo’i ‘au o lo’o su’e ni faia’oga ulu. E iai se faatalatalanoaga a Johnson ma Washington i le Aso Faraile.

Fa’amatalaga Fa’aagafesootai:

BGN Facebook Itulau: Kiliki iinei e fiafia i la matou itulau

BGN Twitter: Mulimuli @BleedingGreen

BGN Instagram: Mulimuli @BleedingGreenInsta

Pule ole BGN: Brandon Lee Gowton: Mulimuli @BrandonGowton

BGN Leitio Twitter: Mulimuli @BGN_Radio

BGN Cameo:

Faitau atili

Leave a Comment